تاریخ انتشار : شنبه 7 مرداد 1396 - 13:29
کد خبر : 22080

افزایش افزون بر ۱۶ درصدی اهداء خون در گیلان با کمک رسانه ها

افزایش افزون بر ۱۶ درصدی اهداء خون در گیلان با کمک رسانه ها

سخنگوی انتقال خون گیلان با بیان افزایش ۴۷ / ۱۶ درصدی اهداء خون در این استان گفت: یکی از دلایل افزایش این اهدای خون را می توان نقش رسانه ها در تشویق و ترغیب مردم در این کار نوعدوستانه بیان کرد.

گیتی ایزدی پور افزود: در چهار ماه گذشته، ۲۹ هزار و ۲۷۰ نفر در استان گیلان خون اهداء کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۴۷ / ۱۶ درصد افزایش یافته است.
وی تعداد مراجعه کنندگان برای اهداء خون در پایگاه های انتقال خون استان گیلان در این مدت را ۳۴ هزار و ۳۶۶ نفر عنوان و اظهار کرد: آمار مراجعه کنندگان نیز در این مدت، نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۵۸ / ۱۹ درصد رشد را نشان می دهد.
سخنگوی انتقال خون گیلان خاطر نشان کرد: از مجموع اهداکنندگان خون در استان در چهار ماه گذشته، ۱۵ هزار و ۹۴۷ نفر مستمر، هشت هزار و ۲۴۵ نفر با سابقه هستند و پنج هزار و ۷۸ نفر برای اولین بار خون اهداء کردند.
وی با بیان این که از مجموع خون های اهدایی در این مدت تنها ۸ / ۳ درصد اهدای خون بانوان بوده و انتظار ما مشارکت بیشتر بانوان در این کار نوعدوستانه است، تصریح کرد: قبل از اهداء خون آزمایش مربوط به کم خونی از بانوان انجام می شود که در صورت داشتن مشکل از آنها خون گرفته نمی شود بنابراین خانم ها سالانه سه بار می توانند خون اهداء کنند و مشکلی برای آنان ایجاد نمی شود.
ایزدی پور ضمن قدردانی از رسانه ها برای کمک به انتقال خون گیلان برای تشویق و ترغیب مردم به کار نوعدوستانه اهداء خون اظهار کرد: رسانه ها در افزایش اهدای خون همواره یاریگر انتقال خون استان بوده و هستند.
وی با یادآوری اجرای طرح بخشندگان حیات همزمان با ولادت حضرت معصومه (س ) تا ولادت امام رضا (ع) به مدت ۱۰ روز در گیلان افزود: این طرح برای اولین بار از سوی انتقال خون استان با هدف ترویج فرهنگ اهدای خون بین مردم در حال اجراست.
سخنگوی انتقال خون استان گیلان با اشاره به نامگذاری هر روز مربوط به قشرهای مختلف در قالب اجرای طرح بخشندگان حیات خاطر نشان کرد: امروز (شنبه) روز اهدا خون و رسانه نام گرفته است.
سالانه به طور میانگین بیش از ۲۰۰ هزار واحد خون و فرآورده های خونی در استان گیلان تولید می شود.
خون های اهدایی برای مصدومان حوادث، جراحی ها، بیماران هموفیلی ، فاویسم و افراد مورد نیاز مصرف می شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.